Væk dine chakraer
ved hjælp af et
gammelt shamansk kort
kendt som

GRATIS MASTERCLASS

med Alberto Villoldo

45+ år underviser i moderne shamanisme

Forfatter til 22+ bøger

Medvirkede i 9+ dokumentarfilm

Grundlægger af Four Winds School

Hvad venter dig i denne Masterclass:

DEN LYSENDE KROPS ANATOMI

Oplev de ni hjul af lys eller chakraer, og hvordan du bringer dem alle til live for større sundhed og lykke.

HOLISTISK TILGANG TIL SUNDHED OG VELVÆRE

Lær at genkende chakraubalancer, og hvordan du fjerner disse energisk for at bringe din livskraft i harmoni.

SKABE FØLELSESMÆSSIG BALANCE

Oplev en praksis, der hjælper med at bringe alle dine chakraer i balance, og arbejde optimalt for glødende sundhed og lykke.

HVAD ER CHAKRAERNE?

Chakraerne (et sanskritord, der betyder “hjul”) er hvirvlende energihjul. Chakraerne forbinder til vores rygsøjle og centralnervesystem og er en direkte rørledning til det menneskelige neurale netværk. For shamanerne er der ni chakraer, der tager dig ind i din udvikling ud over kroppen, og når sunde og glødende afslører din lysende natur.

HVILKE FARVER ER CHAKRAS?

Chakraerne i et nyfødt barn viser deres rene farve, fra rød i det første chakra, orange i det andet chakra, gult i det tredje chakra, grønt i det fjerde chakra, blåt i det femte chakra, indigo i det sjette chakra og violet i det fjerde chakra. det syvende chakra. Når vi bliver ældre, bliver farverne i chakraerne matte. Traumer og tab efterlader deres giftige rester, hvilket gør det svært for chakraerne at vibrere med dens optimale frekvens.

Shamanerne tror, at når du rydder alle dine chakraer, får du en “regnbuekrop”. Hvert center vibrerer med sin naturlige frekvens, og du udstråler regnbuens syv farver. Når du erhverver dig regnbuekroppen, kan du tage rejsen ud over livet i det jordiske rige til åndeverdenen, du kan hjælpe andre med at helbrede, og hvor den rene bevidsthed, der er din essens, aldrig dør.

HVORDAN KAN CHAKRA-ARBEJDE FORBEDRE
DIN SUNDHED OG VELVÆRE?

Fordums shamaner vidste, at vi kommer fra lyset, og vi vender tilbage til lyset, når vi dør. Vi er lette, fortættet til stof. Det betyder, at vi kan arbejde på niveau med lys – eller energi – for at helbrede os selv og verden.

Shamanerne så, at vores lysende krop omslutter den fysiske krop og organiserer den. Og organerne i vores lysende krop er chakraerne. Gennem vores chakra omsætter vi energi og følelser. Energi fra tidligere traumer og sår er lagret i vores chakraer, vores sår er kodet som energetisk information i dem.

Vi kan identificere dem ved at forstå de historier, vi gentager igen og igen, kompromittere vores følelser, forhold, immunsystem og en følelse af formål. I sin kerne handler shamanisk healing om at bringe balance i nervesystemet og hormonsystemet ved at arbejde på at fjerne energiopbygning i chakraerne, hvilket resulterer i fysisk, spirituel og følelsesmæssig sundhed.

Oplev effektive praksisser og teknikker til at helbrede dine chakraer og rense din kropsenergi, og oplev større sundhed og vitalitet i alle aspekter af dit liv.

HVAD ER INKLUDERET I GRATIS MASTERCLASS?

 

Eksklusiv online læring med Alberto Villoldo, som du kan se hjemmefra.

Hellig shamanistisk viden og meditationsteknikker, som du kan bruge dagligt og nemt.

Yderligere bonusmateriale, der vil berige din læringsoplevelse.

The Wheels of Light Logo

Helt ny masterclass

Fuldstændig gratis MASTERCLASS
MED ALBERTO VILLOLDO

TILMELD DIG GRATIS I 3 NEMME TRIN

Tilmeld

Tilmeld dig gratis med dit navn og din e-mailadresse og vælg, hvornår du vil se Masterclass.

FÅ DIN BEKRÆFTELSE

Du vil modtage en bekræftelses-e-mail med adgangsoplysninger til Masterclass og et forberedelsesark, der kan downloades.

START AT LÆRE

Påmindelser vil blive sendt inden Masterclassens start. Klik på linket i e-mailen og nyd den transformerende rejse!

Lær at kende Alberto Villoldo

Medicinsk antropolog Alberto Villoldo har studeret de shamanistiske helbredelsesmetoder i Amazonas og Andesbjergene i mere end 25 år. Han er grundlæggeren af ​​Four Winds Society, som træner moderne shamaner i udøvelse af energimedicin. Under sin forskning med Amazonas shamaner opdagede han, at hans rejse var blevet styret af hans personlige længsel efter at blive hel. Han lærte at forvandle gammel smerte, sorg, vrede og skam til kilder til styrke og medfølelse.

Han lærte, at vi er mere end kød og knogler – vi er skabt af Ånd og lys, omgivet af et lysende energifelt, hvis kilde er placeret i det uendelige. Dette energifelt omslutter hver celle i vores kroppe og fungerer som en matrix, der opretholder vores fysiske og åndelige sundhed og liv...det er op til os at genkende og arbejde med dette felt for at ændre selve vores væsens natur og helbrede os selv.

I dag er han dedikeret til at sprede den visdom, han lærte fra shamanerne over hele verden, og hjælpe andre til at leve et lykkeligt, sundt og tilfredsstillende liv.